LIGHT SOLUTIONS se ocupă cu producerea,  comercializarea şi distribuirea tuturor tipurilor de produse de iluminat  pe bază de LED, care au rolul de a econonimisii energia la cel mai înalt nivel.

Produsele noastre sunt fiabile, emit o nuanţă plăcută de lumină  . Astfel, se asigură  nivelul de iluminare necesar, dar se  reduce şi poluarea luminoasă. Pentru că au un nivelul scăzut de radiaţii UV şi infraroşii  căldura degajată este  minima.

În ceea ce priveşte  standardele naţionale şi internaţionale aplicabile, toate produsele Light Solutions sunt certificate în conformitate cu CE, RoHS și TÜV şi conţin componente LED de înaltă calitate  furnizate de Citizen, Epistar, Samsung, Bridgelux, Sharp .

Toate produsele LIGHT SOLUTIONS sunt fabricate în Taiwan  si China la cele mai înalte standarde, după ample  teste de fezabilitate pentru a putea asigura practic obiectivul fundamental al eficientei energetice și accesibilitate.

Gama de produse pe care o punem la dispoziţie  este una variată:  corpuri de iluminat pe bază de LED, spoturile cu LED, tuburile neon LED, becurile cu LED, panouri LED, reflectoare cu LED, corpuri de iluminat stradal, bandă LED. Toate acestea au un consum redus de energie şi o cantitate foarte mică de căldură degajată.

De asemenea, punem la dispoziţia clienţilor noştrii şi o gamă variată de corpuri de iluminat de manufactura proprie, bazate pe un concept marca LIGHT SOLUTIONS sau birouri de arhitectura si design.

Ne dorim să aducem  la îndemâna clienţilor noştrii  tehnologia LED la un preţ  cât mai competitiv  printr-un consumul redus de energie electrică.

Suntem aici ca să te îndrumăm şi să îți răspundem la întrebări de luni până vineri, de la 09:00 la 18:00.

Ne găsești la numărul de telefon: (+40) 21 315 06 02 sau la adresa:  Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Numarul 21, Sector 1, Bucuresti.